Polyuretan

Kvarnmantel PU belagd

pu_belaggd_kvar_gavel_LKAB
skrubber_PU_belaggning
Sprutning och gjutning av Polyuretan ar arbetsmetoder SKSAB använder sig av vid fältbeläggning mot slitage och korrision.
För att utföra fältbeläggningar med Polyuretan använder sig företaget av den senaste utrustningen inom mobilteknik.

Polyuretan är ett utmärkt val och alternativ till gummi. Det är en slitstark beläggning för objekt som utsätts för slitage/ korrosion. Eftersom många objekt är alltför stora för att förflyttas utför SKS AB flertalet av beläggningsarbetena ute i kundens anläggningar.

Räddningsaktion med PU.

spolskador_kvarngavel_Irlandfardig_ny_yta_PU_Irland

 
Kvarnmantel med svåra spolskador, som mest 35-40mm djupa skador. Spolskadorna fylls ut med PU och en ny ytbeläggning 6mm sprutas på hela gaveln. Arbetstid för hela PU beläggningen 36h och kostnad en bråkdel av en ny gavel.

Våtskrubber belagd med PU

skrubber_PU_01Våtskrubber som skulle bytas ut p g a korrosionshål och skador. Samtliga ytor belägges med 4mm PU. Driftstoppstid för arbetet 4 dygn och kostnad en bråkdel av en ny skrubber UTAN beläggning.

skrubber_PU_02
vatskrubber-_PU_belaggd

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng